Hvorfor vælge os?

Vi hører til i Give og kan derfor hurtigt komme rundt i hele Midt- og Sydjylland.

Mit navn er Chistian Fridmann

Jeg er 41 år og bor til dagligt i Thyregod ved Give. Jeg har en køkken og cykelmekanikker uddannelse og haft egen forretning i flere år.

På et tidspunkt skulle der ske noget nyt og jeg valgte i stedet at gå i den her retning. Jeg elsker mit job og alsidigheden og det at hver dag byder på nye og spændende opgaver, gør også at jeg ikke bekymrer mig så meget om klokken er blevet 16.00 eller om det er lørdag eller søndag.

Siger jeg ja til en opgave så løser jeg den uanset tidspunkt

Ring eller skriv endelig hvis du har en opgave du tror jeg kan være behjælpelig med.

Er du interesseret?

Ring eller skriv en mail, med dit projekt og få et gratis og uforpligtende tilbud. Eller følg os på Facebook og se nogle af de opgaver vi kaster os ud i.